![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/nkar.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/lala1.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/lala2.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/text11.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/text12.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/text13.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/text0.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/zang1.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/zang2.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/check.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/text21.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/check.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/text22.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/check.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/text23.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/logo.png)
![](https://www.imdproc.am/upload/yp2/hamar.png)
Որոշակի կոնցենտրացիայով բրոմաջրածնային թթվի՝ ջրային լուծույթում չդիսոցված թթվի յուրաքանրյուր 5 մոլեկուլին բաժին է ընկնում 52 անիոն:
1. Որքա՞ն է թթվի դիսոցման աստիճանը (%) տրված լուծույթում:
(Պատասխանը ներկայացրու տասնորդական թվի ճշտությամբ):
Պատասխան 1.
2. Նշի՛ր բոլոր թթուների ընդհանուր հատկություններն «ապահովող» հիդրատացված իոնի անվանումը: